JVC KW-V40BTE Expand

JVC KW-V20BTE

JVC JVC

KW-V20BTE

New

DVD Auto 2DIN cu ecran tactil de 6.1", USB, bluetooth, aux in, wireless ready, ipod/iphone ready

More details

1 528,23 lei

Spend 200,00 lei more and get Free Shipping!

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 ron

Monitor cu panou tactil WVGA de 7 inci cu receptor DVD/CD/USB; USB 1A; Tehnologie fara fir Bluetooth® incorporata; Subwoofer control Control bidirectional iPod/iPhone.  
  
Mod conectare aplicatie (iPod™/iPhone™) Aplicațiile acceptate pot fi afișate pe ecranul mare al unitații principale. De asemenea, sunetul este redat prin difuzoarele mașinii. Vizualizați harțile de navigare pe ecran sau redați artiștii preferați in ordinea dorita. Unele aplicații pot fi controlate și de pe unitatea principala. (compatibil cu iPhone 4/4S) 

Tehnologie fara fir Bluetooth® Pe langa transferul agendei telefonice si apelarea cu mainile libere, puteti folosi functiile de transfer/control audio si telecomanda pentru smartphone. Doua telefoane pot sa ramana conectate continuu. 

Recunoaștere vocală prin Bluetooth® Mod Siri ochi liberi pentru iPod/iPhone Va permite sa accesați asistentul personal cu activare vocala „Siri” fara a va lua mainile de pe volan și ochii de pe drum. Nu este nevoie sa atingeți iPhone-ul pentru a reda muzica stocata sau a efectua apeluri catre numerele inregistrate. Recunoaștere vocală îmbunătățită (HFP 1.6) Calitatea îmbunătățită a sunetului datorată funcției Voice HD contribuie la recunoașterea vocală mai precisă. Tastă fizică pentru recunoaștere vocală Este suficient să atingeți tasta dedicată pentru a activa asistentul Siri și a folosi funcția de recunoastere vocala in masina. 

LCD WVGA de inalta calitate Noul panou LCD WVGA are de 4 ori mai multi pixeli decat rezolutia QVGA, afisand uimitor de clar atat imaginile, cat si interfata grafica.  
Dual-Zone Pasagerii din fata si din spate se pot bucura simultan de forme diferite de divertisment, cum ar fi radio si DVD
USBCu
BluetoothCu
Ecran7 inch

Write a review

Producator de mp3 auto, camere video, lcd, dvd auto.
Accept

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Mai multe detalii aici