.
CALIBER HPG425BT BOXA BLUETOOTH CU RADIO Expand

CALIBER HPG425BT BOXA BLUETOOTH CU RADIO

Caliber Caliber

HPG425BT

New

Boxa portabila cu bluetooth, usb si radio

More details

208,33 lei

Spend 200,00 lei more and get Free Shipping!

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 ron


Credit module TBI Pay 3.1.1

52.19 Lei x 4 rate

 

Boxa portabila cu bluetooth, usb si radio

• Wireless Bluetooth technology (Up to 10m range - Bluetooth v2.1 + EDR)
• Supports A2DP and AVRCP profile
• Plays USB and micro SD card (up to 32GB)
• FM radio (automatic scan and storage)
• LED indicator
• Full natural sound quality
• Built-in rechargeable battery (up to 6 hours)
• Buttons for: previous/next, play/pause, mode and volume
• Built-in 3.5mm audio input jack (for optional wired connection, cable incl.)
• Compatible with Bluetooth smartphones, tablets, pc’s and notebooks
• Charged by 5V 1A USB (USB-to-Micro USB cable incl.)   
• Dimensions: 110.6(W) x 291(D) x 122(H) mm

USBCu
BluetoothCu

Write a review

Șoferii de astăzi sunt pur și simplu dincolo confort, accelerație și siguranță, ei sunt noua clasa de soferi pentru care este necesar un audio in masina care poate satisface apetitul lor de calitate si performanta. 
 
Dacă muzica in masina ta contează mai mult decât un component suplimentar; în cazul în care bogăția tonala dintr-o orchestră completă contează mai mult decat o accelerare impresionanta, atunci nu trebuie să cauti prea mult. Ați gasit marca potrivita - CALIBER. Cu tehnologia state-of-the-art, sisteme audio auto Caliber sunt create special pentru plăcerea dumneavoastră auditiva. 
 
Pentru mulți, un sistem audio bun poate fi realizată numai prin produse scumpe. Aici nu mai este cazul. te întrebi cum este posibil acest lucru? Caliber are răspunsul! Caliber a realizat un progres în design, calitate și de producție pentru care putem oferi atât: produse ieftine și, totuși, sunet bun, cu performanțe care ar rivaliza cu multe branduri. Sistemele de sunet Caliber vă permit să ajungeti la un echilibru corect, un spectacol superb de sunet la un preț accesibil. 
 
Sistemele de sunet Caliber cuprind o întreaga gamă de produse car audio si de receptoare CD / MP3 și amplificatoare, crossoverere, precum si o gama larga de boxe de la tweetere pana la subwoofere, la prețuri accesibile pentru toată lumea, fără rabat de la calitate, fiabilitate și performanță. 
 
Deci, ce mai aștepți? .... Suna la BoxeAuto.ro si cere CALIBER. E timpul sa experimentezi sunetul oferit de CALIBER!

Accept

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Mai multe detalii aici