CALIBER RDD571BT DVD AUTO 1DIN CU ECRAN MOTORIZAT Expand

CALIBER RDD571BT DVD AUTO 1DIN CU ECRAN MOTORIZAT

Caliber Caliber

RDD 571BT

New

Dvd auto 1din cu ecran motorizat, fata detasabila, bluetooth, usb

More details

1 041,67 lei

Spend 200,00 lei more and get Free Shipping!

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 ron

 

Dvd auto 1din cu ecran retractabil, USB, SD card si Bluetooth

Putere 4 x 75w
Ecran motorizat de 7 inch , 17,5 cm
Iluminare a tastelor in 6 variante de culoare
Ruleaza de pe SD card sau USb de pana la 32 Gb
CD, DVD, VCD, MP3, MPEG4, WMA and JPEG playback
ID3-tag
AV-in 3,5mm stereo jack
Wireless Bluetooth technology
(handsfree calls, external microphone)
A2DP + AVRCP audiostreaming
18FM/12AM presets
RDS EON radio function
3 band preset equalizer
RCA output
Dual video output
Sub out
RCA camera input
Remote control
Detachable frontpanel
ISO connector 

Write a review

Șoferii de astăzi sunt pur și simplu dincolo confort, accelerație și siguranță, ei sunt noua clasa de soferi pentru care este necesar un audio in masina care poate satisface apetitul lor de calitate si performanta. 
 
Dacă muzica in masina ta contează mai mult decât un component suplimentar; în cazul în care bogăția tonala dintr-o orchestră completă contează mai mult decat o accelerare impresionanta, atunci nu trebuie să cauti prea mult. Ați gasit marca potrivita - CALIBER. Cu tehnologia state-of-the-art, sisteme audio auto Caliber sunt create special pentru plăcerea dumneavoastră auditiva. 
 
Pentru mulți, un sistem audio bun poate fi realizată numai prin produse scumpe. Aici nu mai este cazul. te întrebi cum este posibil acest lucru? Caliber are răspunsul! Caliber a realizat un progres în design, calitate și de producție pentru care putem oferi atât: produse ieftine și, totuși, sunet bun, cu performanțe care ar rivaliza cu multe branduri. Sistemele de sunet Caliber vă permit să ajungeti la un echilibru corect, un spectacol superb de sunet la un preț accesibil. 
 
Sistemele de sunet Caliber cuprind o întreaga gamă de produse car audio si de receptoare CD / MP3 și amplificatoare, crossoverere, precum si o gama larga de boxe de la tweetere pana la subwoofere, la prețuri accesibile pentru toată lumea, fără rabat de la calitate, fiabilitate și performanță. 
 
Deci, ce mai aștepți? .... Suna la BoxeAuto.ro si cere CALIBER. E timpul sa experimentezi sunetul oferit de CALIBER!

Accept

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Mai multe detalii aici