Kenwood DMX7017DABS Expand

Kenwood DMX7017DABS

Kenwood Kenwood

DMX-7017DABS

New

Kenwood DMX7017DABS sintomonitor 2 Din de pe ecranul de 7 "cu receptor integrat DAB

More details

2 166,67 lei

Spend 200,00 lei more and get Free Shipping!

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 ron


Credit module TBI Pay 3.1.1

118.74 Lei x 24 rateKenwood DMX7017DABS monitor 2 Din de pe ecranul de 7 "cu receptor integrat DAB + pentru ascultarea radioului digital, Bluetooth, USB și Apple Car Play și Android Auto

 Acest nou monitor multimedia Kenwood oferă o experiență ideală de divertisment în mașină datorită compatibilității largi cu diferite formate digitale și o calitate excelentă a sunetului datorită egalizatorului grafic de 13 benzi, DSP integrat și DTA personalizabil. Ascultarea posturilor de radio cu o calitate mai bună a sunetului datorită tunerului DAB + care permite recepția semnalului radio digital (antena vândută separat).

 

Monitor 7 "touch screen Clear Rezistiv, Bluetooth integrat (pentru convorbiri hands-free și streaming audio), suport Kenwood Music Mix, cameră video spate și spate, legătura Dashcam integrată, intrare cameră video în spate.

În plus, DMX7017DABS garantează posibilitatea utilizării în siguranță a telefonului smartphone datorită compatibilității cu Apple Car Play și Android Auto.

link-ul DashCam pentru conectarea cu unul dintre accesoriile de astăzi cele mai populare cum ar fi astăzi, exact unul pentru camera de monitorizare a mediului, un USB Oglindirea și în cele din urmă compatibilitatea cu Remote App, o attravreso aplicație gratuită în cazul în care puteți gestiona toate aspectele legate de 2DIN direct de pe telefonul smartphone Android, (din sistemul de operare ver 4.4) și de pe iPhone (cu iOS 8 sau versiuni ulterioare).

Un punct culminant al DMX7017DABS are compatibilitate deplină cu Carplay și Android Auto, ambele usufruibili fără a fi nevoie de orice tip de setare ca 2DIN poate recunoaște în mod independent, telefonul conectat. Este suficient să conectați smartphone-ul la USB prin cablul cu care este reîncărcat pentru a porni funcția relativă. Totul este extrem de simplu și ușor de utilizat. Hărți, agendă, muzică și, în cazul Android Auto, multe alte aplicații sunt disponibile și gestionate prin intermediul ecranului tactil.

Intervalul de temperatură -10 ° C ~ 60 ° C

DMX7017DABS - Caracteristici principale

2 format DIN

Funcția Cod de securitate

Reglarea prin afișarea pe ecran (OSD)

Interfața grafică a utilizatorului

Interfață grafică selectabilă

Iluminare cheieColorare variabilă

Memorie de instalare

Memorie de rezervă

Tonul tactil sensibil

Telecomandă, KNA-RCDV331

Ceas digital

Conector ISO

Bluetooth integrat

Compatibil cu jocul Apple Car Play

Android Auto Ready

Firmware actualizat

Dashcam Link

Tensiune de lucru 14,4 V (10,5 ~ 16V admisibilă)

Consum 15A

Dimensiuni (LxLxH) 182 x 112 x 153 mm

Greutate 1700 gr

Write a review

Produsele Kenwood sunt bine cunoscute pentru calitatea lor. Sunt de amintit: dvdurile auto, mp3 playere, amplificatoare, difuzoare auto, subwoofere auto.
Accept

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Mai multe detalii aici