.

Avand in vedere amploarea pe care a luat-o fenomenul "car-sound" in ultimii ani si bazandu-ne pe experienta acumulata,am decis sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Cui ne adresam?

Tururor celor care au incredere intr-o echipa tanara si dinamica, dar care are deja realizari importante.
De asemenea, ne adresam tuturor celor care au nevoie de produse competitive, de la simple difuzoare auto pana la linii complete si multimedia,
alese si montate pentru a satisface cat mai bine nevoile dumneavoastra.

Unde ne gasiti ?

Pentru programari la garaj va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0735.100.200

Cine suntem ?

Compania care a realizat, detine si administreaza magazinul virtual boxe-auto.ro se numeste B&G Sound Impex SRL si are sediul in Bucuresti.
Pentru impatimiti audio din Romania suntem cunoscuti insa pentru ceea ce numim "realizarea noastra de suflet", si anume site-ul www.boxe-auto.ro

Pentru a vorbi cu obiectivitate despre cine suntem ar trebui sa consultati sutele de clienti carora firma noastra le-a oferit serviciile, de la consultanta in vederea alegerii celei mai potrivite solutii pentru masina respectiva pana la vanzarea si montajul respectivelor accesorii.

Urmarim toate noutatile din domeniu fiind in permanenta legatura cu furnizorii. Oferta noastra este in continua crestere , oferind tot mai multe produse la preturi cat mai mici, acest fapt fiind cu putinta datorita colaborarii directe intre noi si importatori.

Firma care administreaza acest site este B&G sound impex srl cu datele de identificare ro17352826 si J40/4870/2005


Accept

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Mai multe detalii aici