Cand vine vorba de subwoofere auto sunt destul de multe variante disponibile, majoritatea oamenilor stiu variantele comerciale de la Jbl, Alpine si alte branduri cunoscute. Pe langa aceste variante exista produse de nisa care merita incercate. 

subwoofer activ

Subwoofer auto activ de la Eton.

Eton este un brand de produse car audio foarte consacrat in Germania, multe din produse sunt testate de catre reviste de renume si au review-uri foarte bune.

Am testat si noi acest subwoofer Eton Move 10-300A pe mai multe masini sedan si hatchback si am fost placut surprinsi. Cu toate ca este un subwoofer de dimensini destul de mici, se aude foarte bine si pe masini sedan de dimensiunea Peugeot 508, VW Passat. 

Un subwoofer activ mic si puternic.

Asadar acest subwoofer activ de la Eton poate fi montat in portbagaj fara sa va ocupe prea mult spatiu si totodata veti avea un bass placut in masina. 

Specificatiile celor de la Eton sunt foarte obiective, observam ca in fisa tehnica a acestui subwoofer scrie ca are 150 W RMS. Daca ne uitam pe specificatiile altor produse de la branduri comerciale o sa vedem specificatii de peste 300 W RMS la preturi mai mici dar cand o sa montam acele subwoofere pe masina o sa constatam ca se aud mai incet si mai distorsionat decat acest subwoofer Eton. Aceasta este una din diferentele dintre produsele premium si produsele comerciale.

Daca doriti sa vedeti si sa testati mai multe produse Eton va asteptam sa ne contactati, avem disponibile difuzoare coaxiale sau tip sistem, difuzoare dedicate, amplificatoare si mai multe modele de subwoofere auto.