Boss Audio BV9368I Expand

Boss Audio BV9368I

Boss Audio Boss Audio

BV9368I

New

Dvd auto 2 din cu fata detasabila

More details

825,00 lei

Spend 200,00 lei more and get Free Shipping!

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 ron


Credit module TBI Pay 3.1.1

216.70 Lei x 4 rate

Aux Input

Intrarea de tip Aux-in iti permite sa te conectezi cu iesirea pt. casti al unui dispozitiv (MP3 Player, Smartphone, etc.) la unitatea DVD, astfel te bucuri de muzica stocata sau incarcata prin diferite aplicatii direct in boxele masinii dumneavoastra. Intrarea de 3.5 mm este dispusa frontal, astfel poti face legatura fara un efort prea mare.

Panou frontal detasabil

Un sistem de siguranta integrat conceput pentru a intimida hotii, aceast panou se poate detasa in intregime sau partial, suficient pentru a nu permite folosirea aparatului fara acest panou in cazul in care este furat.

 

ID3 TAG

ID3 Tag este un container de tip metadata utilizat cu fisierele audio de tip MP3. Acesta are inglobate informatii precum titlul, artistul, albumul, numar track, si multe alte informatii despre fisier care pot fi afisate pe ecranul unitatii DVD.
 

MP3 Audio Output

Intrarea Auxiliara pe acest aparat iti permite sa conectezi iesirea unui dispozitiv extern, precum un smartphone sau MP3 player, in acest DVD, pentru a iti permite sa te bucuri de muzica stocata sau de diferite aplicatii de pe smartphone.

Tunner FM cu RDS

Radio Data System (RDS) aduce aparatului informatii despre postul de radio precum numele statiei, formatul de redare si permite afisarea a unui mesaj de pana la 64 de caractere cu informatii precum scoruri la meciuri, titlul melodiei redate de postul radio, artistul sau albumul din care face parte, informatii trafic dar si stiri emise de statia radio.

Intrare pentru camera de mers inapoi

Intrarea pentru camera de mers inapoi este optiune bine-venita. Atunci cand actionezi schimbatorul de viteza pentru a merge inapoi, unitatea DVD v-a pornii in mod automat camera de mers inapoi (vanduta sperat) afisand semnal video pentru o mai buna dirijare a vehiculului dumneavoastra. Unele modele pot afisa camera chiar si in mers, fiind foarte util atunci cand remorchezi ceva.

Port pentru cardurile de memorie SD

Portul pentru cardurile de memorie SD suporta un SD card de pana la 32 GB si poate fi folosit pentru redarea fisierelor audio dar si pentru redarea pozelor sau videoclipurilor. 

Preluare comenzi de pe volan (ready)

Unitatile noastre multimedia cu sistemul de preluare a comenzilor de pe volan va permit sa constrolati functiile radio si volumul direct de pe volanul cu comenzi predispuse din fabrica (daca este cazul). Acest lucru este un convenient pentru siguranta dumneavoastra, permitandu-va sa va mentineti mainile pe volan. Este necesara o interfata suplimentara pentru a activa sistemul, va recomandam Metra ASWC sau ce alte interfete sunt disponibile, intreaba furnizorul.

Control Subwoofer

Permite ajustarea volumului subwooferului separat fata de volumul general, atunci cand aveti echipata masina cu un amplificator si un subwoofer prin iesirea dedicata de subwoofer.
 Tunner radio selectiv

Diferite regiuni din lume au cerinte variate pentru redarea frecventelor radio. Functia de Tunner radio selectiv iti permite sa ajustezi tunnerul radio pentru a primii semnal radio in functie de locatia in care te aflii fara a fi necesar schimbarea unitatii (US, EU, ASIA, ORIT, Americas).
  

Control tactil

Panourile noastre tactile va confera access la functile aparatului prin simpla apasare a functiei care doriti sa o folositi.

 

Double Din (2DIN) in format real

Instalare usurata si potrivita pe standardele de intrare Dublu Din (2DIN). Kit-ul de instalare, cabluri, mufe si alte accesorii de instalare aftermarket ar putea fi necesare in functie de vehiculul dumneavoastra, intrebati furnizorul Car-Sound. 

Port USB

Portul USB suporta stick-uri USB de pana la 32 GB si poate fi folosit pentru redarea fisierelor audio dar si pentru redarea pozelor sau videoclipurilor. 

Iesire Video

Iesirea video prin RCA permite legarea aparatului la un alt monitor extern pentru a trimite semnal video, cum ar fi monitoarele de tetiera sau de plafon. Daca aveti in plan sa folositi mai multe monitoare va recomandam sa folositi un amplificator de semnal video pentru a mentine calitatea video in parametri optimi.

Telecomanda 

O telecomanda wireless ce iti permite utilizarea comenzilor generale a unitatii DVD fara a fi nevoit sa te alungesti la comenzile de pe unitate.
 

Specificatii tehnice:

Media Playback
DVD+R/RW Video
CD+R/RW Audio si Video
Redare MP3 prin: USB/SD
Alte formate: SJPEG, WMA, WMA

Intrari si iesiri
Port USB frontal
Port SD card lateral
AUX-IN frontal
Iesiri pre-amplificate frontale
Intrare pentru camera reverse
2x Iesiri video 

Performanta & Controale
Putere totala de iesire: 320 Watts (80 Watts x 4 Canale)
Memorie pentru ultima pozitie ✔
Telecomanda ✔
E.S.P (sistem electronic anti-soc) 
Convertor One Bit D/A
Control pt. Subwoofer
Pregatit pentru comenzi volan (interfata necesara) 

General
Dimensiune ecran: 6.2 inch
Tunner Radio selectiv: USA, EUROPE
Tunner cu RDS
A.M.S - automatic memory search

Setari tunner: 18 FM / 12 AM
Equalizator ✔
Informatii ID3-TAG ✔
Display cu ceas ✔
DVD de tip: 2DIN
Equalizator
Panou frontal detasabil


Dimensiuni Inaltime: 4.5"/ adancime:7.75"

USBCu
BluetoothFara
GPSFara gps
Ecran6,2 inch

Write a review

Compania BOSS AUDIO SYSTEMS este unul dintre primii cinci producători de amplificatoare de putere din lume. Așa cum se apropie de aniversarea a 25 de ani de succes, a devenit mai mult și mai mult concentrat pe dezvoltarea de produse cu cel mai bun preț și performanță utilizând cele mai noi tehnologii disponibile în video mobile, amplificatoare de putere, difuzoare, și procesoare de semnal.
Accept

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Mai multe detalii aici