JBL BASSPRO GO BOXA PORTABILA CU BT® & SUBWOOFER AUTO AMPLIFICAT Expand

JBL BASSPRO GO BOXA PORTABILA CU BT® & SUBWOOFER AUTO AMPLIFICAT

JBL JBL

BASSPRO GO

New

BOXA PORTABILA CU BT® & SUBWOOFER AUTO AMPLIFICAT

More details

1 875,00 lei

Spend 200,00 lei more and get Free Shipping!

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 ron


Credit module TBI Pay 3.1.1

103.91 Lei x 24 rate

Boxa portabila cu Bluetooth® si subwoofer amplificat in masina
JBL BassPro Go este un subwoofer amplificat conceput pentru a se monta cu ușurință în orice vehicul, se poate deconecta rapid pentru a deveni o boxa portabila cu Bluetooth pentru a menține petrecerea în mișcare. Cu comenzi convenabile și ușor de utilizat în interiorul sau în afara vehiculului, BassPro Go vă permite să ascultati muzica exact așa cum doriți. De asemenea, are un capac de siguranță pentru a proteja difuzorul atunci când este folosit în afara vehiculului și pentru a oferi un rating marin IPx5.
BassPro Go este primul subwoofer auto de pe piață care poate fi folosit și ca boxa bluetooth portabila.
Sunet surprinzător – Setări audio reglabile pentru a maximiza performanța basului în vehicul, cu capacitatea de a echilibra performanța sunetului și durata de viață a bateriei în afara vehiculului!
Întotdeauna încărcat – Cu un singur cablu puteți conecta JBL BassPro GO și se încărca în același timp. În acest fel, nu veți rămâne fără baterie și puteți reda muzică în flux până la 8 ore. Ai un telefon cu bateria descarcata? Cu portul USB încorporat, puteți încărca dispozitive mobile din mers!
Streaming wireless Bluetooth® – Transmiteți muzică peste tot în afara mașinii dvs. cu orice dispozitiv Bluetooth, cu o rază de acțiune de până la 38 m în aer liber și 10 m în interior. În modul social puteți conecta până la 3 dispozitive, facilitând oricui să-și redea muzica preferata.
Rezistent la apă datorită ratingului IPx5 – Rezistent la apă IPx5 pentru utilizare în afara vehiculului, cu rezistență chimică pentru a proteja difuzorul, toate ajută la împiedicarea acestuia de a colecta murdărie, facilitând în același timp si curățarea.
Design de încredere JBL – Echipa de design a avut mare grijă să se asigure că BassPro Go va arăta excelent în mașină sau în deplasare!
Putere amplificator 100W RMS – Sunteți sigur de un sunet de bas clar datorită amplificatorului de 100W RMS. Cu o putere muzicala de vârf de 200W, puteți conta pe JBL BassPro Go atunci când aveți cu adevărat nevoie!
JBL Connect – Conectați două difuzoare BassPro Go pentru redare audio simultană. Dublează distracția!


Caracteristici tehnice:

Putere maximă, mod subwoofer: 200W Peak
Putere amplificator, mod subwoofer: 100W RMS
Răspuns în frecvență: 40Hz la 20kHz -3dB
Filtru Lo-Pass selectabil, mod subwoofer: 80/100 / 120Hz
Bass Boost: 0dB până la + 6dB la 45Hz
Sensibilitate la intrare, Lo-Level: 400mV la 6V
Sensibilitate la intrare, Hi-Level: 1V la 15V
Siguranța: 15A
Versiune Bluetooth: 4.2
Încărcare USB 2.0 5V (2.1A)
Tipul bateriei NiMH, 10,8V/3000mAH

Write a review

Daca vrei sa-ti schimbi boxele stock cu ceva performant JBL este solutia
Accept

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Mai multe detalii aici