.
JBL STAGE 8 DIFUZOARE COAXIALE MARINE DE 20CM, 125W RMS Expand

JBL STAGE 8 DIFUZOARE COAXIALE MARINE DE 20CM, 125W RMS

JBL JBL

STAGE 8

New

DIFUZOARE COAXIALE MARINE DE 20CM, 125W RMS

More details

975,00 lei

Spend 200,00 lei more and get Free Shipping!

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 ron


Credit module TBI Pay 3.1.1

244.26 Lei x 4 rate

Obțineți sunetul dorit pe barca pe care o iubiți – Difuzoarele marine de înaltă performanță JBL Stage Series 8 de 8″ aduc un sunet remarcabil și o fiabilitate robustă ambarcațiunii dumneavoastră. Proiectate pentru viața pe apă, aceste difuzoare pregătite pentru exterior pot gestiona până la 125 de wați RMS (375 muzicala de vârf)
Bărcile pot fi zgomotoase, așa că aceste difuzoare marine JBL scot un sunet care trece prin tot acel vânt și vuiet. Conurile sigilate din polipropilenă și tweeterele cu dom echilibrat montate pe grilă oferă înalte netede, distinctive și joase profunde și bogate pe care le așteptați de la JBL.
Difuzoarele marine duc o viață destul de aspră, cu soare, stropire, sare și temperaturi extreme, plus pești ocazional pe punte. Aceste difuzoare cu clasificare IPx5 și grilaje rezistente la UV, care rezista la stropi.

Caracteristici tehnice:

Putere: 125W RMS (375 de vârf)
Sensibilitate: 90 dB la 2,83 V
Raspuns in frecventa: 50-20.000 Hz
Impedanță: 4 ohmi
Clasificare: IPx5
Diametru exterior: 225 mm
Diametru decupaj: 172 mm
Adâncime de montare: 90 mm
Producător: JBL

Write a review

Daca vrei sa-ti schimbi boxele stock cu ceva performant JBL este solutia
Accept

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Mai multe detalii aici