.
Alpine iLX-W690DU8 dedicat Fiat Ducato 8 Expand

Alpine iLX-W690DU8 dedicat Fiat Ducato 8

Alpine Alpine

iLX-W690DU8

New

Aparat 2din dedicat pentru Fiat DUcato 8

More details

2 875,00 lei

Spend 200,00 lei more and get Free Shipping!

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 ron


Credit module TBI Pay 3.1.1

154.73 Lei x 24 rate

Aparat dedicat pentru Fiat Ducato 8

Acest receptor dispune de un ecran tactil capacitiv de înaltă rezoluție de 7 inch, care funcționează perfect cu funcții de conectivitate pentru smartphone, cum ar fi Apple CarPlay și Android Auto, și include toate piesele și componentele necesare pentru instalare într-un Fiat Ducato 8.

Beneficiază de o conectivitate perfectă pentru smartphone în Ducato 8

Ia-ți toată muzica cu tine pe smartphone sau redă muzică prin Spotify, Amazon Music, Apple Music sau alte platforme online. Îți place să navighezi folosind Google Maps, Waze, Apple Maps sau alte aplicații GPS grozave? Alpine iLX-W690DU8 este un produs uimitor care îți permite să utilizezi la maximum smartphone-ul în Fiat Ducato 8, fără să te coste o avere.

Funcționează cu Apple CarPlay

iLX-W690DU8 este compatibil cu Apple CarPlay, permițând utilizatorilor de iPhone să efectueze și să primească apeluri, să acceseze mesaje text, să redea muzică și să obțină indicații rutiere într-un mod care să le permită să se concentreze pe drum. Apple CarPlay este accesat prin ecranul tactil capacitiv sau butonul microfon pentru a activa controlul vocal Siri și este compatibil cu iPhone 5S și versiunile ulterioare (iPhone-ul trebuie conectat prin cablul lightning Apple).

Funcționează cu Android Auto

Această unitate principală este compatibilă cu Android Auto pentru a utiliza sute de aplicații compatibile în timp ce conduceți și funcționează cu Google Assistant. Pentru a accesa Asistentul Google pe Android Auto, spuneți „OK Google” sau selectați butonul microfon. Asistentul Google din Android Auto permite utilizatorilor să redea muzica preferată, să obțină indicații rutiere către destinație, să interacționeze cu dispozitivele inteligente de acasă și să răspundă la mesaje text - fără mâini.

Comenzi telefonice pe volan

iLX-W690DU8 include un kit complet de cabluri și o interfață pentru a conecta sistemul Alpine la butoanele de control de pe volanul Ducato 8. Asta înseamnă că poți prelua apeluri, schimba melodii și să ajustezi volumul fără a-ți lua ochii de la drum, pentru o experiență de condus mai sigură și mai plăcută.

Write a review

Alpine este leaderul producatorilor de echipament audio, componente multimedia si sisteme de navigatie pentru autoturisme
Accept

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Mai multe detalii aici