.
CALIBER MHM273T TETIERE CU DVD SI MONITOR Expand

CALIBER MHM273T TETIERE CU DVD SI MONITOR

Caliber Caliber

MHM273T

New

Set de doua tetiere cu dvd si monitor de 7 inch, USB, 32 jocuri incluse

More details

1 083,33 lei

Spend 200,00 lei more and get Free Shipping!

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 ron


Credit module TBI Pay 3.1.1

63.69 Lei x 24 rate

Set de două ecrane LED TFT de 7 "(16: 9) 18CM, cu playere DVD incorporate și integrate în tetiere din piele neagră

Stâlpi variabili, 3 mărimi incluse (Ø10, 12 și 14 mm), reglabili în lățime (95 până la 163 mm.) Potrivit pentru scaune auto diferite

Rezoluție: 800 (W) x 480 (H)

Redă USB și SD (până la 32 GB) CD, DVD, VCD, MP3, WMA, MPEG4, DivX și redare JPEG

Sistem color: PAL / NTSC

Boxe încorporate

Built-in transmițător IR cu 2 canale (pentru căști fără fir • nu sunt incluse)

 Priză jack pentru căști de 3,5 mm

 Culoare: negru (aspect piele)

Două telecomenzi / unități de controler wireless pentru jocuri și vine cu două discuri de joc (conține 32 de jocuri)

Suport pentru tetiere: 220 (W) x 195 (H) x 125 (D) mm

 Sunt incluse 32 de jocuri incluse și 2 joystick-uri

Intrări: Intrare audio / video SD USB , ieșire audio / video

USBCu

Write a review

Șoferii de astăzi sunt pur și simplu dincolo confort, accelerație și siguranță, ei sunt noua clasa de soferi pentru care este necesar un audio in masina care poate satisface apetitul lor de calitate si performanta. 
 
Dacă muzica in masina ta contează mai mult decât un component suplimentar; în cazul în care bogăția tonala dintr-o orchestră completă contează mai mult decat o accelerare impresionanta, atunci nu trebuie să cauti prea mult. Ați gasit marca potrivita - CALIBER. Cu tehnologia state-of-the-art, sisteme audio auto Caliber sunt create special pentru plăcerea dumneavoastră auditiva. 
 
Pentru mulți, un sistem audio bun poate fi realizată numai prin produse scumpe. Aici nu mai este cazul. te întrebi cum este posibil acest lucru? Caliber are răspunsul! Caliber a realizat un progres în design, calitate și de producție pentru care putem oferi atât: produse ieftine și, totuși, sunet bun, cu performanțe care ar rivaliza cu multe branduri. Sistemele de sunet Caliber vă permit să ajungeti la un echilibru corect, un spectacol superb de sunet la un preț accesibil. 
 
Sistemele de sunet Caliber cuprind o întreaga gamă de produse car audio si de receptoare CD / MP3 și amplificatoare, crossoverere, precum si o gama larga de boxe de la tweetere pana la subwoofere, la prețuri accesibile pentru toată lumea, fără rabat de la calitate, fiabilitate și performanță. 
 
Deci, ce mai aștepți? .... Suna la BoxeAuto.ro si cere CALIBER. E timpul sa experimentezi sunetul oferit de CALIBER!

Accept

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Mai multe detalii aici