.

CALIBER MPD110 DVD PLAYER PORTABIL

Caliber Caliber

MPD 110

New

Dvd player cu ecran de 10 inch si baterie incorporata, suport de prindere pe tetiera

More details

541,67 lei

Spend 200,00 lei more and get Free Shipping!

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 ron


Credit module TBI Pay 3.1.1

135.70 Lei x 4 rate

Dvd player cu ecran de 10 inch si baterie incorporata

Rezolutie 1024 x 600
Reda de pe usd de pana la 16 Gb
DVD, CD, VCD, MP3, MPEG4, DivX and JPEG playback
Sistem PAl/NTSC
Difuzoare incorporate
AV output
Mufa jack de 3,5mm pentru iesire de casti
Culoare neagra
Baterie incorporata Li-Polymer 
Reda pe baterie pana la 2 ore , video playing
Incarcator de priza inclus
Incarcator auto inclus
Casti earphones incluse
Telecomanda inclusa
Geanta de transport inclusa
Husa pentru prindere pe tetiera inclusa
Dimensiuni inchis 245w x 189D x 41H mm
Ecran10 inch
Rezolutie1024X600 px

Write a review

Șoferii de astăzi sunt pur și simplu dincolo confort, accelerație și siguranță, ei sunt noua clasa de soferi pentru care este necesar un audio in masina care poate satisface apetitul lor de calitate si performanta. 
 
Dacă muzica in masina ta contează mai mult decât un component suplimentar; în cazul în care bogăția tonala dintr-o orchestră completă contează mai mult decat o accelerare impresionanta, atunci nu trebuie să cauti prea mult. Ați gasit marca potrivita - CALIBER. Cu tehnologia state-of-the-art, sisteme audio auto Caliber sunt create special pentru plăcerea dumneavoastră auditiva. 
 
Pentru mulți, un sistem audio bun poate fi realizată numai prin produse scumpe. Aici nu mai este cazul. te întrebi cum este posibil acest lucru? Caliber are răspunsul! Caliber a realizat un progres în design, calitate și de producție pentru care putem oferi atât: produse ieftine și, totuși, sunet bun, cu performanțe care ar rivaliza cu multe branduri. Sistemele de sunet Caliber vă permit să ajungeti la un echilibru corect, un spectacol superb de sunet la un preț accesibil. 
 
Sistemele de sunet Caliber cuprind o întreaga gamă de produse car audio si de receptoare CD / MP3 și amplificatoare, crossoverere, precum si o gama larga de boxe de la tweetere pana la subwoofere, la prețuri accesibile pentru toată lumea, fără rabat de la calitate, fiabilitate și performanță. 
 
Deci, ce mai aștepți? .... Suna la BoxeAuto.ro si cere CALIBER. E timpul sa experimentezi sunetul oferit de CALIBER!

Accept

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Mai multe detalii aici